7 авг. 2009 г., 13:02

Крепост от невинността 

  Поэзия » Другая
530 0 2


Една огнена сълза се пророни


от тъжните пеперудени очи,


крилото ù от мъка се прекърши,


бе пронизана от любовните ледени стрели.



Прелиташе, макар уморена,


летеше тя към вечността,


искаше отново да бе преродена,


в душата си изградила крепост от невинността.

  Милан Милев
  6.08.09

© Милан Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??