7.08.2009 г., 13:02 ч.

Крепост от невинността 

  Поезия » Друга
531 0 2


Една огнена сълза се пророни


от тъжните пеперудени очи,


крилото ù от мъка се прекърши,


бе пронизана от любовните ледени стрели.



Прелиташе, макар уморена,


летеше тя към вечността,


искаше отново да бе преродена,


в душата си изградила крепост от невинността.

  Милан Милев
  6.08.09

© Милан Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??