2 мар. 2017 г., 18:09

Криеница 

  Поэзия » Другая
349 2 0

Несметни дни, заклевам се, изминаха,

несметни дни - и все е есен,

и аз все тъй надничам иззад скрина им

в очакване да преброиш до десет.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??