1 нояб. 2008 г., 19:47

Криеница 

  Поэзия
594 0 17

 
Играя на криеница
с нощта.
Тя се мушна
сред тъгата в очите ти,
но аз я намерих...
и се съмна.

Ще се скрия
в листата на лотоса.
Нали ще ме прегърнеш,
за да не ме намери...

 

 

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??