Дай ми криле да летя и да се връщам
Дай ми криле да обичам да прегръщам
Дай ми криле свободата да открия
Дай ми криле или сам ти намери я
Дай ми криле със сърцето си да споря
Дай ми криле в полет всичко да преборя
Дай ми криле не оставяй ме в покоя
Дай ми криле и ще бъда вечно твоя
© Христина Все права защищены