1.06.2011 г., 16:02 ч.

Криле 

  Поезия
529 0 0

Дай ми криле да летя и да се връщам

Дай ми криле да обичам да прегръщам

Дай ми криле свободата да открия

Дай ми криле или сам ти намери я

Дай ми криле със сърцето си да споря

Дай ми криле в полет всичко да преборя

Дай ми криле не оставяй ме в покоя

Дай ми криле и ще бъда вечно твоя

© Христина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??