2 авг. 2018 г., 00:17

Крилете само никой не ми взе.... 

  Поэзия » Другая
513 9 26

Сляп китарист съм, без перце и струни,
китарата е просто къс дърво.
И тишината пламва, помежду ни,
изгаря сетни късчета добро.

 

Пианото без глас е просто мебел,
и пианист съм глух и без ръце.
Соната – сбор от звуци непотребни.
Погребва прах – останки от сърце.

 

И време е, лудешка окарина,
чертае път под морните нозе.
Гори мостове. С вятър ще замина.
Крилете само никой не ми взе...

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??