10 февр. 2024 г., 10:19  

Кристална нежност 

  Поэзия » Эротическая
430 2 6

 

Не знам дали да се срамувам,
или пък със това да се гордея,
но когато нощем те целувам,
тогава май единствено живея.

Дали защото слаба е плътта,
или това нормално е за всеки,
но само в огнените ритми на страстта
проблемите събличам с своите дрехи.

И тази нощ отново ще съм жив
потъвайки в заветната нирвана...
А ти ме гледаш с поглед закачлив,
краче показала, прикрила другото с юргана...

Е, зимата отвън е, не е вътре!
Тук двамата сме от взаймност нажежени -
Отвивам те, и вече няма утре,
изчезвам цял във устните червени...
     *****
Снежинки по прозорците се стичат,
стопяват се от огъня във нас,
превръщат се във бисери и се обичат
с кристална нежност, и със бяла страст.

А аз разтапям се по тебе, ти по мен,
живота лудо в` вените пулсира!
Сърцата сливат се във ритъм съвършен,
и всичко лошо в този свят... умира...

25.02.2017.

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??