Криза.
С настървение поддържано отчаяние,
проблясъци утежняват страданието.
Безпричинно нямо нежелание
за каквато и да е било промяна.
Настроения зависими физически,
изречения изречени наизуст.
Състоянието умеещо да обича
завряно в миша дупка.
Напън за сълза,
непосилен за силата на стимула.
Насън и наяве
самота без сбогуване.
28май2009
© Братан Все права защищены