31 мар. 2020 г., 11:19

Криза в цирка 

  Поэзия » Юмористическая
315 0 1

Криза в цирка! И на слона
му порастнаха рога -
дава младата слоница
секс-услуги за храна!

 

Слонът чак сивее мрачно -
кожа, кости и печал!
Гледа онзи тлъс Кебапчо,
дето има вид преял,

 

със какво го превъзхожда -
по-му дълго... онова?
Не бе, драги, просто с ножа
пъха ябълка в уста

 

на любимата му Слонка!
И от яд треперещ цял
скача слонът! Невъзможно
но с хобота си успял

 

ябълката да изтръгне
той я глътва изведнъж.
По-добре да е нахранен!
Друг път ще играе мъж.

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??