Кризисни вопли
По ръба
на нервите ми лазиш
с твоите женски номера.
Вицовете мои мразиш
и никога не си сама.
С дрънкулки разни,
в страст обзета,
ходиш все напета.
Екстремно
харчиш ми бюджета.
Магазините
са твойта страст.
Над банките
аз нямам власт.
Държиш се като Мутреса,
с пазар лекуваш стреса.
Ти не готвиш,
дрехи не переш.
Довечера, щом се прибереш,
глад какво е ще разбереш!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены