21 нояб. 2011 г., 12:32

Крокодилче 

  Поэзия » Пародии
1389 0 7

Въпрос задало малко крокодилче -

"Аз, дядо, някога ще имам ли пари?"

"Когато станеш на портфейлче" -

отвърнал старецът с най-тъжните очи...

© Дари Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??