Nov 21, 2011, 12:32 PM

Крокодилче 

  Poetry » Parody
1216 0 7

Въпрос задало малко крокодилче -

"Аз, дядо, някога ще имам ли пари?"

"Когато станеш на портфейлче" -

отвърнал старецът с най-тъжните очи...

© Дари All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??