1 апр. 2009 г., 11:28

Кротка молба към крадеца, оставил стъпките в снега 

  Поэзия » Другая
501 0 2

Не ми вземай мечтата, крадецо!
Тази ми е последната.
Малко стръкче кокиченце
върху пряспата легнало.
Аз не вярвам през пролетта
да отгледам мечтите си.
Само бурен в мен вече расте
и повитица.
.
Как да храня със празна гръд?
На четирдесет?
В сняг без път старостта
слага следите си.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??