26 февр. 2009 г., 22:47

Крясък 

  Поэзия
400 0 0
Носи ме на ръце
до примката на моето
усещане.
Повий ме с белите чаршафи
на думите,
в които се удавих.
Нежно ми шепти отрова
за лека нощ
и ме сложи да спя.

© Вв Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??