Feb 26, 2009, 10:47 PM

Крясък 

  Poetry
399 0 0
Носи ме на ръце
до примката на моето
усещане.
Повий ме с белите чаршафи
на думите,
в които се удавих.
Нежно ми шепти отрова
за лека нощ
и ме сложи да спя.

© Вв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??