16 июн. 2011 г., 12:37

Кръговрат 

  Поэзия » Другая
876 0 3

Праг издигна, за да не го преминаваме...

да бъде той граница между нас...

 

Да не допускаме грешки – непростими...

Да не бъдем осъдени без вина...

 

Праг издигна, за да се примиря -

с няколко капки сълзи...

 

 

© Джейлян Билалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??