12 июл. 2008 г., 17:19

Кръст 

  Поэзия » Эротическая
932 0 0
 

                 Кръст

 

А снощи - в тъмносините тъми,

на кръст разпъна тялото ми ти...

И сякаш като ангел във нощта

душата ми в небето отлетя...

 

Но гори ме! От смъртта не ме е страх!

На кръста аз изкупвам своя грях!

2005 г.

© Елица Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??