27 мая 2010 г., 07:59

Куфар до поискване 

  Поэзия » Другая
539 0 7

Голям,
  кафяв,
     натъпкан,
         кожен куфар съм
на гумената лентата
       на летището.
        Стърчи
от пантите,
     като в усмивка
         на софийска дупка,
            колан, 
                наместо бляскави очи.
          Количките с багаж
        се разотиват
по такситата
     и чуждите

            към мен
                 загубват 
                             интерес.
                                    И ей ме, на!

                      Така си и кръжа
                  безмилостно
        на лентата,

  с непроверен адрес.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??