8 янв. 2010 г., 22:18

Кукла на конци 

  Поэзия
468 0 0

 

Крия се зад маска

със много лица.

Сълзите падат по нея

като вода.

Усмивката ми – лед  е,

замръзва смеха.

А конците

движат моите крака.   

© Биляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??