8.01.2010 г., 22:18 ч.

Кукла на конци 

  Поезия
469 0 0

 

Крия се зад маска

със много лица.

Сълзите падат по нея

като вода.

Усмивката ми – лед  е,

замръзва смеха.

А конците

движат моите крака.   

© Биляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??