14 мая 2013 г., 13:29  

Кукувичи синдром 

  Поэзия » Другая
1119 2 7

 

„Защото и небето притъмнява,

когато му потъна във очите –

вместо плесник (простете) – ви прощавам.

Но зная, че не можете да спите.”

 

Камелия Кондова

 

Простете ми, че се сглобих след вас,

че и след вас отново ще обичам,

че мога стих да сътворя от раз

и че пред мама само коленича.

 

Аз нямам неотгледано яйце -

поравно вашите и мойто храних.

Прощавайте за милостта и че

остана да ви пари. Вместо рана.

 

И не нарочно имам своя син.

Съвсем нарочно не на вас прилича.

Животът му, простете, е един.

И в него го научих да обича.

 

И няма как да знаете, че знам

как всичкото това се заслужава.

Гнездото ми (и с вас) е пълен храм.

 

Простете за това, че ви прощавам.

 

 

 

© Дарина Дечева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??