2 февр. 2010 г., 10:21

Кутията 

  Поэзия » Другая
591 0 1

В ъгъла под шепа прах,

скрита зад дебелите стени,

стои кутията сама

и за своите спомени тъжи.

 

Спомени за минало потребно,

спомени за щастливите ù дни,

в които всичко радвало що е дребно

и тя не знаела какво е да боли.

 

Нещо, а може би някой разбил ключалката на нейната душа

и всички спомени отишли си, оставили нея сама.

Сега кутията е празна, обгърната в дълбока самота

и се чуват само сълзите там, дълбоко скрити под прахта!

© Инна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Докосващ сърцето, силен елегичен стих!
    Поздрави и за тъжната лирическа, и за
    прекрасната поетеса!
    Пожелавам занапред късмет и щастливо
    сбъднати мечти да радват твоите дни!
    БЪДИ!
Предложения
: ??:??