5 сент. 2009 г., 13:34

Къде е проблемът 

  Поэзия » Юмористическая
403 0 0

Капулети и Монтеки,

свързани от днес навеки,

за дечицата си мили

вдигат две масивни вили.

На Ромео до морето,

че обича го детето.

В планина за Жулиета,

да не е без зестра - клета.

Жилището и колата

им дарява пак родата.

 

Любовта несподелена

засега им е проблема.

 

 

 

 

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??