Капулети и Монтеки,
свързани от днес навеки,
за дечицата си мили
вдигат две масивни вили.
На Ромео до морето,
че обича го детето.
В планина за Жулиета,
да не е без зестра - клета.
Жилището и колата
им дарява пак родата.
Любовта несподелена
засега им е проблема.
© Харита Колева All rights reserved.