4 сент. 2020 г., 12:04

Къде са щурците 

  Поэзия
324 0 0

Прозорец,мечта,забравено щастие...

очи,самота,безлико мълчание.

Отговорност ,внимание кой там

в тъмното от прозореца гледа?

 

Нещасник ,мечтател или пък зло!?

А може би просто,Наблюдател?

Казват че някой скишно помага...

на въздрасни,на малки деца.

 

Че защо в тайност остава ,

щом не търси блага!

А прозореца ,тъмен остава

и отражение либства във него...

 

Нощ е, звездите трептят,

сърцето копнее за обич.

Самота в тъмната нощ

дори щурците не пеят.

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??