9 мар. 2008 г., 09:59

Къде си? 

  Поэзия » Любовная
899 0 1
Мъчи ме споменът за едни очи,
красиви, бистри и добри,
ах, колко ме боли,
че не виждам любов в тези очи...

Мъчи ме споменът за едни устни нежни,
мили, шепнещи "не тъжи",
ах, колко ме боли,
че устните ти няма да усетят обичта ми...

Мъчи ме споменът за твоята ръка,
хванала ме като надежда последна,
ах, колко е студена,
дори само мисълта...

© Стефан Митев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ''...ах, колко е студена,
    дори само мисълта...''
    Дано по-скоро намериш някое прекрасно момиче,което да стопли сърцето ти!Поздрав
Предложения
: ??:??