КЪДЕ СИ, ЛЮБОВ?
Любимата група е отново активна...
Харесвам и коментирам, но не те намирам...
Любов, къде си, подскажи...
Омръзна ми от лицемери, уморих се от лъжи...
Търся те по постове и коментари...
А навън сняг се сипе на парцали...
И днес, и вчера, и онзи ден...
Самотен съм, няма те до мен...
Но аз вярвам, че рано или късно, съдбата ще се намеси...
Продължавам да се питам... Къде си???
© Евгени Все права защищены