11 мая 2008 г., 20:08

Къде си ти? 

  Поэзия » Любовная
714 0 4
 

Къде си ти?

Горя. Изсъхвам.

И чакам с капка от дъжда да ме намериш...

Къде си ти?

Крещя. Заглъхвам.

С вика на птица пак да ме простенеш.

Къде си ти?

Дъждя. Пресъхвам.

В слънчев лъч дъга да ми постелиш...

 

Къде сме??

... в дъждовни капки от дъга да се измислим

© Вени Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??