Къде си ти, Звездице Витлеемска!
Защо не светиш на тази тъжна Пасха!
Вечерят идните Апостоли.
Тринадесет дихания и само две ръце,
които разчупват хляба на бъдещето...
Къде си ти Звездице!
Твоят младенец отива при Отца си!
Пропяха вече третите петли...
Къде си ти, Звездице!
Къде си!
© Хари Спасов Все права защищены