3 июл. 2007 г., 17:04

Където и да си аз те обичам 

  Поэзия
1114 0 1
Мили мой, скъпи мой, знай, че където и да си сега,
дори никога да не се видим, аз те обичам!
Знай, че моята любов кам теб не се променя с времето,
тя ще се промени само със смъртта!

Знай, любими мой, че ако някой ден се сетиш за мене
и решиш да се върнеш обратно там, на пясъка в скалите и
дори в лазурното море ще намериш душата ми.
Тя, любими, отдавна ме напусна и отиде при теб, за да те топли.

Сега стоя тук и думите се леят, идват право от сърцето ми,
звездите ми обещаха, че ще ме чакаш и ти ми го казваш в съня,
но аз зная, мили мой, че дори да не е така, аз ще съм с тебе до края.

Там, вътре в мен, твоето лице ще бъде с мен всеки ден,
защото ти беше моята първа и единствена любов.
Ти си моята първа и единствена невъзможна любов,
ти си моята първа и единствена невъзможна любов
   
                                                             За хората в сайта, които харесват нещата, които пиша!!!

© Джени-фенка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??