На ударните инструменти най-добрият е кълвача
и майстор е голям на ритъм... "Ча-ча"!
Комплект от всякакви дървета има,
той упражнява се дори в люта зима!
Без точен ритъм музиката не е интересна,
а тази партия в оркестър никак не е лесна.
Трам, трам, татам, чук чучук,
кълвачът има барабан от бук.
Тааа, та, туффф та тъм...
за барабан голям избра салкъм.
Кълвачът най-добрия е на ударните инструменти
и затова... АПЛОДИСМЕНТИИИ!
© Иван Иванов Все права защищены