6.10.2013 г., 22:29 ч.

Кълвача барабанист 

  Поезия » За деца
831 0 11

На ударните инструменти най-добрият е кълвача

и майстор е голям на ритъм... "Ча-ча"!

Комплект от всякакви дървета има,

той упражнява се дори в люта зима!

 

Без точен ритъм музиката не е интересна,

а тази партия в оркестър никак не е лесна.

Трам, трам, татам, чук чучук,

кълвачът има барабан от бук.

Тааа, та, туффф та тъм...

за барабан голям избра салкъм.

 

Кълвачът най-добрия е на ударните инструменти

и затова... АПЛОДИСМЕНТИИИ!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??