12 нояб. 2008 г., 19:46

***(към Там) 

  Поэзия
526 0 13

 

по пълно слънцелуние
чезнат часове
и плосък става и равен
светът
полюси на паралелите
се нанизват
и мънистено се търкалят
към Там където започва
и никога не свършва 
                          ...сънят

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??