4 авг. 2010 г., 21:35

Към теб пътувах 

  Поэзия » Любовная
2079 1 2

Аз към теб пътувах отдалече,

а към мен пътувала си ти.

Спирах сред звездите всяка вечер -

да открия твоите черти.

 

А била си ти до мен безгласна,

бил съм аз във твоите мечти.

Аз намерих в тебе мойто щастие -

своето във мен намери ти.

 

Всичко е нататък неизвестно -

любовта е радост и тъга.

Щастието намерих твърде лесно -

трудното е да го задържа!

 

© Васил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??