9 нояб. 2019 г., 23:52

Kъм всички верни 

  Поэзия » Другая
609 0 0

Върви по тясната пътека
дори трънлива да е тя
в Господа е скрит успеха
знай вярата, че е борба,

 

и славният венец красив е
само за шампионите оплетен
Бог е любов, но справедлив е
към всички верни е заветен.

 

Jana Light

© Jana Light Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??