3 окт. 2013 г., 21:30

Към звездните пътеки 

  Поэзия » Другая
503 0 17

Последното

кафе на екс изпих.

Последната

цигара си изпуших.

Написах и

последния си стих

и болките

от раните запуших.

Разпънах и

душата си на кръст.

Напуснах те

любов - не те забравям.

И в джоба си

със шепа топла пръст

към звездните

пътеки се отправям.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??