9 апр. 2008 г., 07:51  

Къпина 

  Поэзия » Любовная
955 0 12

 Не търся ни метафори, ни рими –

за теб да ги вплета в изящен стих.

Не смея да те нарека "любими",

и със мечтите вече се простих.

 

Защото съм една  къпина дива:

ни цвят, ни сладост...

(Как ли ме избра?)

Защо ли питам?  –  Гледаш ме щастливо.

А туй, че съм къпина, не е грях.

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??