Идеалите на Левски са в устата
на всеки политик, но във сърцата
няма помен, капчица от тях,
напротив, там се мъдри само страх,
да не им отмъкне някой тип парата,
за нея те продават майката, бащата,
че една родина няма да дадат!
Та те се канят в гробовете да ядат,
злато и сребро, и долари, и диаманти...
До един са долни трафиканти
на души човешки, на животи,
всички те ни смятат за идиоти
и щом се даваме тъй лесно,
те си казват - Хахаха... чудесно!
Ще им се покачим на главите,
ще им зашием със заплахи и устите,
ще им вържем и краката, и ръцете,
въжето ще им туриме на вратовете,
прокурорите ще купиме за жълти ст'инки,
ще ги баламосваме с адреналинки,
ще ги лъжем със продажни социолози
и с наши, собствени политолози.
Децата им ще ги превърнем във кретени,
със цел да станат станат лудо извратени,
отвсякъде ще им прииждат на талази,
по улиците нагли педерази,
та най-престижно сред дечицата безспорно
ще бъде гледане на гейско порно,
ще бъде пушене на треволяци
и в дискотеки ще тресат баджаци
малолетни и нагиздени мадами,
сетне по мази, кенефи и тавани
ще ги клатят шкембести чичаци,
после лекари и лекарки със знаци
ще им говорят, докато са във упойка,
че няма нужда да си търсят дойка,
че са избегнали семейна катастрофа,
а бебенцето им е мъртво вече в кофа!
Наред е всичко, леко ще ги позашият,
и айде пак на чичовците да ги трият...
Въобще цинично е, ама прощавайте,
на нещо по-възвишено от мен не се надявайте,
в тази гнусна пледоария
няма място за държавата България!
Няма място ни за Ботев, ни за Левски,
ако бяха тука, щяха с плески,
със куршуми, със тояги и със гняв
да пребият всеки в сектор десен, център, ляв,
всички наши днешни мекерета,
всички тия политически джуджета,
но за жалост, враговете не са тези,
не са и даже и онези,
а са тайни и невидими, и скрити
във разните илюминатски там елити,
та не ни остава нищо друго днес,
освен да храчим на измисления им прогрес,
да си купим крави, няколко кокошки,
да завъдим зеленчуци и овошки
и с лопата да се браним от съдбата дива,
да ги посрещнем в нашата си, кървавата нива...
© Лебовски Все права защищены