Звезди потънали в роса...
дъгата молят да възкръсне.
Светът да променят и светлина,
да озари светът към по доброто нещо.
Очи вперени в надеждата
сълзите бършат скришом във ноща.
Отчаян поглед и надежда
открива човешка добрина.
Великото падение човешко
срива доброто от най-чистият човек.
Продажно влива пепел от звездите
вълшебството да бъдеш вечно в плен.
© Ангел Все права защищены