10 янв. 2009 г., 20:21

Кървяща рана 

  Поэзия » Философская
738 0 9
 

Кървяща рана

 

На стон един,

изтръгнат от душата,

с тих тътен

ехото отвърна!

Болка кратер си отвори,

жестока бе съдбата.

Скреж покри лицето

на обречен,

нали духът му 

беше вечен!

Скри се той

от погледите хорски,

пое на път

в без крайностите морски.

Писъкът остана 

и кървяща жива рана!

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??