19 мая 2011 г., 14:15

Късна любов 

  Поэзия » Любовная
741 0 1

Още пари огънят ти на  ръката,
макар че приятелски ти я подаде.
Нима не разбираш, грижовна съдбата
е съхранявала дълго твойте  криле...
Полети към мечтите отново обичан!
Времето за теб деликатно ще спре,
да потърсиш  парченцето вяра,
прибрано отдавна в едно чекмедже,
а тя на прага търпеливо ще чака -
помъдрялата, зряла, късна любов,
скрила в  есенна пазва - пролетен зов...
Тя идва веднъж и веднъж си отива,
бавно във времето със звездите се слива...

                D. Patton

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прекрасна си както винаги моя Дейзи )))) адмирирам всяко едно твое произведение-твоя Анел
Предложения
: ??:??