23 мар. 2017 г., 17:33

Късна среща 

  Поэзия » Любовная
688 1 4

При теб дойде ли пролетта?

Нежното ухание дали усети

на възкръснали цветя

и на тревата млада под нозете?

 

Дано! Така ще разбереш

какво разцъфтя във мене,

когато молех да поспреш,

та с очи в сърце да те поема ...

 

Сега живея с аромата,

който след себе си остави

и с онзи белег във душата...

от късна среща с пролетта ми.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??