Късно е за обич
Късно е вече за обич,
тя в сърцето не гори.
Чувствата са вече различни,
просто останаха сами.
Колко истини горещи
изстрадах, изживях!
А на думи, понякога смешни,
просто се смях.
Превърнах се в ласка тиха,
като мълчание невидима сега стоя.
Късно е вече за обич,
не мога да ù кажа: - ЕЛА!
© Мария Все права защищены