12 мар. 2008 г., 19:49

Кътче реалност 

  Поэзия
529 0 1

Запрати ме в кътче реалност.

Далеч от тъжните мечти.

Покажи ми късче живот,

незапомнен в есенните мисли.

Подари ми парченце красота.

На спомените пропилени.

Изгуби ме във вечността, скриваща

прозореца на душата.

Открадни ми всичките нежни дихания.

Покрити са с небесни желания.

Запечатай всяка капка,

паднала от несбъднатите обещания.

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??