Лао забрави културата,
Лао забрави и думата.
Лао забрави изкуството,
Лао забрави и чувството.
Лао забрави за умното,
Лао забрави за чудното.
Лао забрави моралното,
Лао забрави сакралното.
Лао забрави законите,
Лао забрави короните.
Лао забрави голямото,
Лао забрави и златото.
Лао забрави за правното,
Лао забрави за славното.
Лао забрави за силното,
Лао забрави обилното.
Лао забрави великото,
Лао забрави красивото.
Лао забрави трагичното,
Лао добра се до Нищото.
© Сандостен Калций Все права защищены
http://thinkzone.wlonk.com/PoemGen/PoemGen.htm