5 янв. 2008 г., 15:20

Ласка, аромат... и море... 

  Поэзия » Любовная
567 0 5


                  Ласка, аромат...  и  море...

              Нежно  плиска, усетих  морето,
              и  спомени топлят  моето сърце...
              Небето  синее ярко, жарък  ден,
              усмивката ти... ражда  сърцето в мен.

              Вълните  на  чувства  оцелели,
              свидно  докосват  коси  побелели,
              аромата  морски... мечти  долових,
              ласка  скъпа  с любов ти дарих... 

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??