ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ
Душата се лекува с любов!
Във устните ù билката е скрита.
Целува те и шепне благослов,
а болката в секундата отлита.
Докосвам те. Лечебният сеанс
започва от челото, слиза бавно,
реди с устните ми пасианс,
ти трябва да останеш водоравно.
Ще стигна утре слънчевия сплит,
преди това ще мина през очите,
да пропътувам с тебе съм навит
до края дните си... Не спят мечтите!
Нослето ти е малък вододел,
делят се и ръцете ти, надолу
гърдите не чертаят ли предел
с коремчето и пъпчето ти голо?
© Георги Рангелов Все права защищены
Великолепно!