19.04.2012 г., 23:21 ч.

Лечебен масаж 

  Поезия » Любовна
1062 0 1

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ

 

Душата се лекува с любов!

Във устните ù билката е скрита.

Целува те и шепне благослов,

а болката в секундата отлита.

 

Докосвам те. Лечебният сеанс

започва от челото, слиза бавно,

реди с устните ми пасианс,

ти трябва да останеш водоравно.

 

Ще стигна утре слънчевия сплит,

преди това ще мина през очите,

да пропътувам с тебе съм навит

до края дните си... Не спят мечтите!

 

Нослето ти е малък вододел,

делят се и ръцете ти, надолу

гърдите не чертаят ли предел

с коремчето и пъпчето ти голо?

 

© Георги Рангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??