Лека нощ
Заспи спокойно, някъде,
далеч в безкрая.
Безсънието мое
ще те омае.
Нощта ще дойде тутакси
да те поеме.
Ще те положи в скута си
тя, като мене.
Сънят ти неусетно
ще те полази,
на топло да те сгуши
във свойте пазви.
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены